Lærerveiledning

Til brukere som får en blank førsteside:
Dersom du ved første gangs pålogging får kun en tom side.
Du må kontakte IKT-ansvarlig på skolen eller fylkeskommunen og be om at Faculty settes som rolle.
Når det er gjort vil du ved neste pålogging få opp skjemaet Bestilling av klasserom.

Lærer

• Gå til fag.film

• Trykk på Logg inn med Feide-bruker

• Velg tilhørighet

• Logg inn med Feide-brukeren din

• Logg ut og inn igjen

• Finn kurset Bestilling av klasserom på Min side

• Fyll ut skjemaet ved trykk på Gå til kurset for å bestille et klasserom for din klasse og tilgang til kursene for din studieretning

• NB! Noter deg påmeldingsnøkkelen du får tilsendt, denne koden trenger elevene senere.

• Du vil få varsel når klasserommet er satt opp og de aktuelle kursene er lagt til

Kontakt hjelp@fag.film dersom du lurer på noe.

Lærer etter mottatt kursbekreftelse

• Logg inn og gjør deg kjent (her kommer opplæringen av lærere inn)

• Vis i klasserommet og be alle elever logge seg inn med sin Feide-bruker

• Oppgi navnet på klasserommet og påmeldingsnøkkelen til elevene